Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit september, 2013 tonen

Project WC

Mijn zusje heeft een eigen huis met een foeilelijke WC. Terwijl zij heerlijk op vakantie was heb ik de WC eens onder handen genomen. Zie hier het resultaat. Dit is voor de make-over. Mooie bruine jaren 70 tegels met hier en daar een bloemmotief. Als eerste heb ik de tegels aangepakt. De tegels heb ik met een ontvetter grondig schoongemaakt. Wat resten verf door elkaar gemengd en dit erop geschilderd. Zonder primer of grondlaag weliswaar aangezien dit maar voor een paar weken is want het wordt binnenkort toch vernieuwd. Als je tegels echt goed wilt verven is een primer en speciale tegelverf aan te raden. Met oranje verf heb ik deze pictogrammen op de tegels geschilderd. De muren heb ik paars gemaakt dat geeft zo'n mooi contrast met het lichtblauw, lekker fris. Een huilend zigeunerjongetje mag natuurlijk niet ontbreken. De lijst van dit exemplaar heb ik opgefleurd met een driehoekig patroontje wat goed matcht met de rest van het kleurenpalet.

Nieuwe telefoon - nieuw hoesje

Gister heb ik mijn prehistorische smart-phone vervangen voor een moderne snellere en kleinere telefoon. Als noodoplossing heb ik dit hoesje gemaakt van vilt en een restje van een AH shopper.   Eerder maakte ik een hoesje voor mijn oude telefoon.

Recycle tas

Een oude shopper, een coca-cola kookschort en ruitjesstof is gebruikt voor deze tas. In de binnenkant heb ik een vakje gemaakt voor de portemonnee en telefoon.       Eerder maakte ik al de ideale shopper en recyclede ik een oude tas .